» Noutati
Priza de putere dubla ZF ECOSPLIT Heavy Duty

Priza de putere

» Mai mult
Priza de putere ASTRONIC si ECOSPLIT Heavy Duty

Raportul de amplificare este de 1 : 1,75 iar torsiunea maxima admisa de 450NM.

» Mai mult
» Servicii

Echipamente  Hidraulice doreste sa fie un NonStop-Shop si service pentru clientii sai, serviciile oferite acestora sunt numeroase. In acest fel, economisim si timpul si banii clientilor nostri. La baza serviciilor noastre sta o echipa de profesionisti si o tehnologie de varf, la nivelul tehnologiilor occidentale. Aceste doua elemente conduc la o calitate ireprosabila a serviciilor, astfel ca societatea noastra poate oricand concura cu firme asemanatoare din Romania

7 motive pentru a alege Echipamente Hidraulice:

  • Garantie 2 ani
  • Preturi promotionale
  • Piese pe stoc
  • Service specializat
  • Atelier mobil
  • Personal calificat
  • Parteneri de renume

Asistenta prin telefon   
Ne puteti contacta 24/24, un specialist va va asista pentru rezolvarea problemelor si daca este nevoie deplasam o echipa la dumneavoastra.

 

Atelier mobil   
Atelierul mobil de interventie poate sa execute la sediul clientului montajul echipamentului hidraulic, a sistemului de basculare precum si reparatii asemanatoare cu cele din serice-uri specializate indiferent daca instalatiile au fost achizitionat sau nu de la noi . 

 

Echipamente Hidraulice dispune de un depozit  si poate furniza permanent din stoc piese de de foarte buna calitate pentru:
 

Sisteme hidraulice de basculare: rezervoare de ulei, distribuitoare hidraulice, comenzi pneumatice, pompe hidraulice de basculare, furtune de mica,medie si inalta presiune.

 

Prize de putere pentru toate tipurile de cutii de viteza : ZF, Volvo, Mercedes, Iveco, Scania, Renault, Eaton, Fuller, Isuzu, Mack, Kamaz, Saviem, Tatra,etc.

 

Cilindri hidraulici de basculare:
Cilindri frontali : capacitatea de ridicare de pana la 62 de tone, presiunea de lucru 200 bar, cursa max 9000 mm
Cilindri montabili sub bena: capacitatea de ridicare de pana la 35 de tone, presiunea de lucru 200 bar, cursa max 3877.
Cilindri montabili sub bena pentru vehicole comerciale si agricole: capacitatea de ridicare de pana la 12 tone, presiunea de lucru 180 bar , cursa max 2600 mm.

 

Echipamente Hidraulice  va asigura:
 - montajul sistemelor de basculare oriunde in tara in maxim 48 de ore de la comanda;
 - depanam orice fel de sistem hidraulic (basculante, greifere, macarale) etc;
 - service in perioada de garantie si post garantie, chiar si la punctul dvs de lucru;
 - executam teste de presiune pentru instalatii si pompe hidraulice cu tester profesional;
 - importul utilajului dorit;
 - piese de schimb originale;
 - consultanta tehnica;

Sistem Basculare

Sistemele hidraulice de basculare comercializate de Echipamente Hidraulice S.R.L. sunt disponibile fie în varianta cu rezervor de ulei hidraulic montat lateral, fie cu rezervor de ulei montat în spatele cabinei.

» Mai mult

Priza de Putere

Prize de putere pentru toate tipurile de cutii de viteza : ZF, Volvo, Mercedes, Iveco, Scania, Renault, Eaton, Fuller, Isuzu, Mack, Kamaz, Saviem, Tatra,etc.

Asistenta 24/24

Ne puteti contacta 24/24, un specialist va va asista pentru rezolvarea problemelor si daca este nevoie putem trimite echipa de interventie.