» Montaje

Kit cisterna Mercedes Actros

Acest sistem de basculare se poate utiliza pt diferite aplicatii:
- Basculanta
- Cisterna
- Macara
- Descarcare GPL
- Podea miscatoare "Moving Floor"

Cap tractor Mercedes Actros

Mercedes Actros an fabricatie 2006

Priza de putere si pompa cu pistoane axa inclinata

Montarea prizei de putere si a pompei hidraulice cu pistoane. S-a ales o priza de putere coaxiala pentru cutia de viteze G216 cu retarder

Distribuitor BZD150

Distribuitor hidraulic de basculare pentru debite de maxim 150 de litri, cu circuit proportional deschis sau inchis prin actionare pneumatica, valva de siguranta reglabila pina la 350 bar,supapa de retinere, port de presiune pentru manometru. Refularea uleiului se face direct prin filtrul de ulei care este complect submersibil si situat sub flansa de prindere a distribuitorului de rezervor

Rezervor de ulei montat lateral pe sasiu de 170 litri

Rezervorul de ulei este confectionat din tabla galvanizata si este dotat cu filtru de aer si filtru submersil de ulei. Chingile rezervorului sunt confectionate din inox.

Gata de Lucru!!

Montarea rezervorului de ulei trebuie executata in asa fel incat sa nu ocupe tot spatiul de pe sasiu, in cazul in care se doreste a se mai monta o lada cu scule,rezervor de apa.

Sistem Basculare

Sistemele hidraulice de basculare comercializate de Echipamente Hidraulice S.R.L. sunt disponibile fie în varianta cu rezervor de ulei hidraulic montat lateral, fie cu rezervor de ulei montat în spatele cabinei.

» Mai mult

Priza de Putere

Prize de putere pentru toate tipurile de cutii de viteza : ZF, Volvo, Mercedes, Iveco, Scania, Renault, Eaton, Fuller, Isuzu, Mack, Kamaz, Saviem, Tatra,etc.

Asistenta 24/24

Ne puteti contacta 24/24, un specialist va va asista pentru rezolvarea problemelor si daca este nevoie putem trimite echipa de interventie.